04.05.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Грудень » 12 » Павелко: Євро-2016 - шанс для наших гравців вписати свої імена в історію
                                                  Просмотр товара
21:32
Павелко: Євро-2016 - шанс для наших гравців вписати свої імена в історію

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко прокоментував підсумки жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи 2016 року, за результатами якого "синьо-жовтим" дісталися у суперники збірні Німеччини, Польщі та Північної Ірландії.

 

"Вплинути на жереб неможливо, тому розмірковувати, хороший він чи поганий - поки передчасно. Це буде видно лише за підсумками групового етапу. Під час кожної зустрічі з нашими гравцями я їм кажу: "Хлопці, це Євро! Це ваш шанс вписати свої імена в світову історію". Тим більше, у такий важкий для України час. Коли у наш громадян так мало приводів для радості, коли кращі сини країни щоденно проливають кров  зоні АТО за рідну землю. Усі українці дуже сильно потребують перемог головної команди країни!

 

Після проходження плей-офф нас приймав Президент України Петро Порошенко. Хлопці на собі відчули підтримку першої особи країни і, скажу вам, це їх надихнуло. Нинішня збірна вже продемонструвала, що здатна ламати найнеприємніші традиції. 18 років ми жили з прокляттям плей-офф. І коли перемога як ніколи виявилася потрібною Україні, хлопці віддали всі свої сили на полі і здобули путівку на Євро. Сподіваюся, що з таким завзяттям і прагненням до перемоги збірна гідно виступить у Франції і покаже, що Україна - країна-переможець!", - зазначив Андрій Павелко.

Джерело: ФФУ

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Збірні | Переглядів: 700
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.