30.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Серпень » 26 » Пластун: На "Дніпро-Арені" ми матимемо шанс реабілітуватися за дві поразки
                                                  Просмотр товара
17:24
Пластун: На "Дніпро-Арені" ми матимемо шанс реабілітуватися за дві поразки

Захисник "Карпат" Ігор Пластун прокоментував матч Кубка України проти "Зірки".

– Ігорю, чи відійшла команда в психологічному плані від поразки "Зірці" у кубковому матчі?

– Настрій, звичайно, не найкращий, адже поразка була дуже образливою. Не хочу розкидатися гучними словами про перемогу в Кубку України, але кожна команда хоче пройти у цьому змаганні якомога далі. "Карпати" також хотіли здійняти трофей над головою і потішити вболівальників. Дуже шкода, що вже в першому матчі ми зійшли з дистанції. Не можу сказати, що ми подавлені, бо у нас попереду дуже важливі матчі.

– В чому головна причина того, що трапилося в Кіровограді?

– Відразу скажу, що фарт тут ні до чого. Я не вірю, що він грає визначну роль. Його треба заслужити. Значить ми не достатньо зробили для того, щоб пройти далі. Вся вина лежить на нас, футболістах. Ми вийшли на поле і повинні були там знімати всі питання. Цього ми зробити не змогли. Разом з тим хочу сказати лише похвальні слова на адресу суперника. "Зірка" – класна команда, вони молодці.

– Наставник "Зірки" Сергій Лавриненко сказав, що навмисне випустив у старті Олександра Акименка, знаючи манеру гри захисників "Карпат". Лише згодом на заміну вийшов основний форвард кіровоградців Роман Локтіонов...

– Особливої різниці я не відчув. Згодом, коли з’явився Локтіонов, "Зірка" стала грати у два нападники. Суперник чудово діяв на контратаках, але ключову роль відіграв пенальті, призначений в середині другого тайму.

– Невдачі у матчі Ліги Парі-Матч і кубковому протистоянні не тиснутимуть на команду?

– Тут виходить доволі цікава ситуація. Якби ми перемогли у серії післяматчевих пенальті, то ніхто б зараз про це не думав. Тому не варто пригнічуватися, треба йти далі. Ми живемо від матчу до матчу і намагаємося не думати про минуле і відкидати будь-який психологічний тиск. Попереду дуже важка гра з "Дніпром" і на "Дніпро-Арені" ми матимемо шанс реабілітуватися за дві поразки.

Джерело: ФК "Карпати"

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 399
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.