29.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 1 » С. Палкін: Спортивна інфраструктура підтримується на хорошому рівні
                                                  Просмотр товара
20:12
С. Палкін: Спортивна інфраструктура підтримується на хорошому рівні

Сезон - 2014/15 колектив ФК «Шахтар» проводить, будучи розкиданим по різних містах. Але основна частина співробітників знаходиться в рідному місті, роблячи внесок у роботу Гуманітарного штабу Ріната Ахметова. Цей напрямок діяльності знаходиться під особливою увагою керівництва «гірників».

Днями ключові клубні об'єкти в Донецьку відвідав Сергій Палкін. Генеральний директор «Шахтаря» поспілкувався із співробітниками, оцінив стан інфраструктури та побував у пункті видачі гуманітарної допомоги.

- Задоволений організацією роботи по лінії Гуманітарного штабу. Усе налагоджено і продумано до дрібниць. Спортивна інфраструктура клубу підтримується на хорошому рівні і готова прийняти команду в будь-який час. Газон «Донбас Арени» клубні фахівці підтримують практично в ідеальному стані. Спасибі нашим співробітникам! Дуже приємні враження від поїздки до рідного Донецька - місто, де є все, що потрібно для команди: база, стадіон, налагоджена інфраструктура і логістика, - говорить Сергій Палкін.

До слова, в Донецьку відновлює свою роботу дитяча Академія ФК «Шахтар». З відповідною ініціативою в клуб звернулися батьки юних футболістів, буквально наполягаючи на заняттях.

- У нас же були набрані команди молодших вікових категорій. Намагаємося створити для хлопців віддушину, бо юним футболістам психологічно важко сидіти вдома, знаючи, що вони вже маленькі гравці «Шахтаря», - зазначає генеральний директор. - Я провів зустріч з Юрієм Дудинським, який курирує напрямок дитячої Академії. Звичайно, частина хлопців роз'їхалася, в деяких групах є недобори. Але тренування проводяться. Діти займаються на синтетичних полях центрального стадіону «Шахтар».

Поступово клуб відновлює заняття і в рамках проекту «Давай, грай!». Графік проведення тренувань орієнтований на роботу шкіл Донецька.

Джерело: ФК «Шахтар»

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 296
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.