28.03.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 23 » Скрипник завершив дебютний сезон у бундеслізі на десятому місці
                                                  Просмотр товара
22:55
Скрипник завершив дебютний сезон у бундеслізі на десятому місці

Без єврокубків, але у бундеслізі. Бременський «Вердер» під керівництвом українця Віктора Скрипника завершив сезон на десятому місці у турнірній таблиці. У 34 матчах музиканти набрали 43 очки. Поразки у двох заключних турах від «Боруссій» позбавили команду шансів на Лігу Європи. Втім першочерговим завданням для Віктора Анатолійовича було збереження прописки в еліті німецького футболу. Українець прийняв першу команду «Вердера» 25 жовтня 2014-го і тоді вона бовталася на дні бундесліги.

«Ми багато разів говорили, що треба пам'ятати звідки ми почали свій шлях і де перебували. Ми маємо бути щасливими тим як склався для нас цей сезон. Команда показала характер і давно убезпечила себе від вильоту», - сказав сьогодні Скрипник після поразки від дортмундців з рахунком 2:3.

ЗМІ пишуть про інтерес до українця з боку англійського «Вест Хема». Контракт Скрипника з «Вердером» розрахований до 2017 року. Навряд чи він залишить рідний клуб. Місцеві фанати чекають, що Віктор Анатолійович затримається тут надовго. Так як свого часу Томас Шааф та Отто Рехагель.

Голова Наглядової ради «Вердера» і колишній партнер Скрипника Марко Боде ще раніше відзначав роботу українця.

«Ми повернулися до життя. І не просто вибралися із, здавалося б, безнадійної ситуації, а й показуємо футбол, який хочеться дивитися. Призначити Віктора тренером - це найбільш блискуче з можливих рішень. Завдяки йому повернулася гордість за зелено-білі кольори!» - сказав Боде.

Скрипник у Бремені настільки популярний, що у клубному фан-шопі продають футболки з його цитатами. Фанати поважають його за вірність «Вердеру» і люблять за яскравий футбол. А ще Віктор Анатолійович - це перший українець, який тренує команду європейського топ-чемпіонату.

Джерело: gazeta.ua

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Наші за бугром | Переглядів: 345
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.