02.05.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Серпень » 11 » Сторубльовцев: Вже десь після п’ятого туру буде видно хто на що здатен
                                                  Просмотр товара
20:10
Сторубльовцев: Вже десь після п’ятого туру буде видно хто на що здатен

Півзахисник Охтирського "Нафтовика-Укрнафта" - про переможний матч з " Авангардом" (4: 2) і лідерство команди в Першій лізі

- Матч з «Авангардом» ділиться на дві частини як по таймах так і по грі. Перша половина була дещо спокійнішою, а в другій команда сильно додала, це була така перед ігрова установка чи коригування пройшли уже під час перерви?

 - Перший тайм був набагато складнішим, бо була дуже велика відповідальність, потрібно було побачити і пристосуватись до манери гри гостей. Вважаю, що ця гра була до забитого м’яча. Грали дві хороші команди і перший тайм видався не таким виразним, а коли вийшли на другий тайм, то хлопці якось набагато краще ввійшли у гру і за рахунок цього, вважаю, добились позитивного результату.

 - Пропустивши перший м’яч команда відчутно додала, може таке бути, що саме цей гол завів команду?

 - Звичайно, коли пропустили то відразу пішли вперед щоб відігратись. Саме головне, що це нам вдалося зробити відразу. Плюс, вилучення гравця з команди суперника, це також нам додало впевненості щоб довести гру до кінця з переможним рахунком.

 - З перших хвилин матчу «Нафтовик» міг пропустити м’яч, якби це сталося була б така сама реакція на це як і в другому таймі?

 - Думаю, що так. Адже коли пропускаєш то потрібно відразу бігти щоб відігратись.

- Яке було відчуття коли ти виходив на поле проти «Миколаєва», команди за яку ти ще виступав декілька місяців назад?

 - Грати в своєму місті завжди набагато приємніше, незалежно за яку команду ти граєш. На поле завжди виходиш з більш піднесеним настрОєм. Скажу відверто, дуже хотілось забити, але десь трішки не поталанило.

 - За останній рік команда «Динамо-2» сильно додала і стала набагато стабільнішою який насторОй на цей матч і які прогнози?

 - На даний момент в лізі усі команди однакові. Вже десь після п’ятого туру буде видно хто на що здатен, а поки що усі за рахунок бажання рівні. Зараз ми на першому місці і опускатись звідти у нас немає бажання. Тим більше це буде домашній матч, де ми повинні як ніде показувати гру і радувати уболівальників. І в подальшому, з Охтирки ми нікого відпускати не будемо.

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 376
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.