04.05.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Грудень » 12 » Телеканал "UA: Перший" покаже матчі клубного ЧС- 2015
                                                  Просмотр товара
09:24
Телеканал "UA: Перший" покаже матчі клубного ЧС- 2015

Телеканал «UA:Перший» покажет матчи клубного чемпионата мира, который стартовал в Японии. Об этом сообщил комментатор Андрей Столярчук в социальной сети Facebook.

– Друзі, є приємна новина для футбольних вболівальників: «UA:Перший» транслюватиме матчі клубного чемпіонату світу, де братимуть участь найкращі клуби з усіх континентів. Перша трансляція з Японії пройде вже в неділю, 13 грудня, о 17.10. У цьому матчі зустрінуться переможець африканської Ліги Чемпіонів «Мазембе» з Конго і чемпіон Японії «Санфречче». Також планується показ обох півфіналів, де братимуть участь аргентинський «Рівер Плейт» і іспанська «Барселона», та фіналу цього турніру. Працюватиме на цих матчах наш молодий і перспективний коментатор Вадим Шевякін.

Інформація для біатлонних вболівальників: враховуючи, що 20 грудня, в неділю, фінал клубного чемпіонату світу, який «UA:Перший» згідно з ліцензією зобов'язаний показати в прямій трансляції, накладається по часу на чоловічий мас-старт в Поклюці, тому ця гонка буде показана в запису. Усі інші біатлонні змагання на 3-му етапі Кубка світу з біатлону будуть показані в прямій трансляції.

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 786
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.