23.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Травень » 1 » В. Євтушенко: Команда показала один з кращих своїх матчів
                                                  Просмотр товара
21:09
В. Євтушенко: Команда показала один з кращих своїх матчів

Наставник «Динамо-2» прокоментував поразку своєї команди на останній хвилині компенсованого часу від дніпродзержинської «Сталі»:

- Ми знали, що буде важка гра, все-таки, нам протистояв один з лідерів чемпіонату, який стабільно знаходиться вгорі турнірної таблиці. Ми налаштовували хлопців на боротьбу і дбали про власну гру - намагаємося грати технічно, в комбінаційний футбол. На мій погляд, сьогодні хлопці продемонстрували один з кращих своїх матчів. Ми створили тут більше моментів, ніж суперник, господарі діяли просто і більш прямолінійно: довгими передачами на своїх рослих нападників. Ми з цим справлялися, виходила комбінаційна гра. Можливо, ми ще не достатньо гострі в останній, завершальній фазі гри, тим не менш, ми створили достатньо можливостей, щоб забити гол і, можливо, виграти матч. На жаль, на полі була людина, яка не хотіла, щоб м поїхали з Дніпродзержинська з очками. Вважаю, ми заслуговували забрати як мінімум, одне очко, оскільки, дійсно, зіграли досить непоганий поєдинок. А арбітр на останній хвилині основного часу призначив біля наших воріт висмоктаний з пальця штрафний удар на лінії штрафної площі, і тут же призначив пенальті, якого, як стверджують мої гравці, не було. Я не бачив, тому стовідсотково стверджувати не можу, але довіряю своїм гравцям. Тож цій молодій людині має бути соромно за те, що вона зробила. Та й протягом усього матчу він у всіх вирішальних моментах давав штрафні удари на користь дніпродзержинців, які і так фізично сильніше нас, так їм ще й у боротьбі допомагали.

- Якщо припустити, що пенальті був справедливим, ваша думка про суддівство не зміниться?

- Повторюся, перед цим суддя призначив неіснуючий дуже небезпечний штрафний удар, чим показав, що намагається нас «придавити» в останні хвилини. Схоже, що він шукав момент. Але знову-таки однозначно стверджувати не можу. Та й асистент арбітра весь час допускав помилки не на нашу користь - два аути на початку гри, коли м'яч виходив за поле від гравців «Сталі», він показував вкидати в нашу сторону. Коли люди незібрані, це дратує гравців

. Джерело: fcdynamo.kiev.ua

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 301
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.