25.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Квітень » 14 » «Виграв першу боротьбу і мандраж пройшов»
                                                  Просмотр товара
19:02
«Виграв першу боротьбу і мандраж пройшов»

Вихованець кримського футболу Артур Новотрясов прийшов до «Карпат» Олександра Севідова з «Буковини». Колишній наставник «левів» працював з захисником ще в «Кримтеплиці», відповідно, добре знав його можливості. Маючи за плечима сотню матчів у Першій лізі, Артур ніяк не міг дебютувати в еліті. І лише у матчі проти запорізького «Металурга» мрія захисника здійснилася. А в понеділок Артур зіграв свій перший офіційний матч на стадіоні «Україна».

«Мабуть, обидва ці матчі мені запам’ятаються. Перед дебютом я звичайно ж хвилювався, але заспокоювало те, що тренер довірив мені право вийти з перших хвилин. Матч на «Україні» також для мене був дуже важливим, адже ми мали грати проти дуже хорошої і досвідченої команди».

«Мандраж пройшов одразу ж, як я почув стартовий свисток і виграв першу боротьбу. До того ж, поруч завжди хтось був, я чув своїх партнерів і разом нам було легко. Я провів багато матчів на зборах чи просто товариських, але все-одно Прем’єр-ліга це інший рівень. Тут і емоції інші, і граєш, щоб заробити очки».

«Пластун чи Гітченко? Мені однаково комфортно з обома. Це два дуже хороші захисники, які завжди допоможуть чи підкажуть. Я сподіваюся, що зможу нав’язати їм конкуренцію і працюватиму на тренуваннях, віддаючи всі сили. А далі – нехай вже тренер вирішує. Я готовий грати в основі, але якщо скажуть допомогти дублю, то я ображатися не буду. Буду доводити там, що гідний виступати за першу команду» – підсумував Артур Новотрясов.

Джерело: ФК Карпаты

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 354
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.