26.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Червень » 12 » Вилучення Шиндера скасовано та інші рішення КДК ФФУ
                                                  Просмотр товара
18:55
Вилучення Шиндера скасовано та інші рішення КДК ФФУ

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ інформує про решту рішень прийнятих у травні (засідання від 21 та 29 травня 2015 року) та про рішення від 11 червня 2015 року щодо рішення Дирекції ПЛ від 28 травня 2015 року щодо відмінипроведення матчу 26-го туру чемпіонату ПЛ "Чорноморець" - "Металіст" та про виправлення явної помилки в рішенні дисциплінарного характеру, прийнятого арбітром у матчі 26-го туру Чемпіонату України 2014/2015 між командами ФК "Зоря" Луганськ – ФК "Ворскла" Полтава".

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ скасував Постанову Дирекції ПЛ від 28 травня 2015 року № 85 з питання "Про лист ГУ МВС в Одеській обл. (лист №8/3707 від 27.05.2015 р.) щодо недоцільності проведення матчу 26-го туру чемпіонату "Чорноморець" Одеса – "Металіст" Харків у м. Одеса, у зв’язку із неможливістю забезпечення повної безпеки громадян та додатково застосував фінансові санкції до ОПФКУ "Прем’єр-ліга" та ФК "Чорноморець" Одеса.

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ задовольнив вимоги ФК "Ворскла" Полтава та прийняв рішення при обліку жовтих та червоних карток не враховувати отриману А. Шиндером у матчі 26-го туру Чемпіонату України 2014/2015 між командами ФК "Зоря" Луганськ – ФК "Ворскла" Полтава другу жовтку картку, та, як наслідок, - червону картку, та не застосовувати їх правові наслідки.

Відсторонено тренера ФК "Оболонь-Бровар" Київ Мазуренка О. та тренера команди ФК "Дніпро" Дніпропетровськ Єзерського В від участі у змаганнях на 1 (один) матч, додатково до них та до клубів застосовані фінансові санкції.

Відсторонено футболістів команд ФК "Олімпік" Донецьк Огірю В., ФК "Металург" Донецьк Чечера В., ФК "Зоря" Луганськ Бєлоусова Д., МФК "Миколаїв" Миколаїв Бурдіяна А. від участі у змаганнях на 3 (три) матчі.

Відсторонено футболістів команд ФК "Металург" Донецьк Єфімчука О., ФК "Шахтар" Донецьк Єфремова Є. від участі у змаганнях на 2 (два) матчі.

За неналежну поведінку вболівальників застосовані фінансові санкції до ФК "Олександрія" Олександрія, ФК "Шахтар" Донецьк, ФК "Дніпро" Дніпропетровськ, ФК "Говерла" Ужгород, ФК "Карпати" Львів, ФК "Чорноморець" Одеса, ФК "Металург" Запоріжжя, ФК "Динамо" Київ, ФК "Волинь" Луцьк, ФК "Ворскла" Полтава, ФК "Іллічівець" Маріуполь та ФК "Металіст" Харків.

За неналежну поведінку офіційних осіб застосовані фінансові санкції до ФК "Шахтар" Донецьк та ФК "Динамо" Київ.

За порушення регламентних норм при організації матчів застосовані фінансові санкції до ФК "Волинь" Луцьк, ФК "Олімпік" Донецьк та ФК "Карпати" Львів.

Источник:  Офиційний сайт ФФУ

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Інше | Переглядів: 329
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.