02.05.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Вересень » 6 » Збірна U-21: поразка на останніх хвилинах
                                                  Просмотр товара
11:03
Збірна U-21: поразка на останніх хвилинах

У першому матчі відбору молодіжного Євро-2017 збірна України, пропустивши гол на доданих арбітром хвилинах, на виїзді поступилась команді Македонії - 0:1.

 

Cтарт цього поєдинку був за українцями, які на початку матчу могли повести у рахунку. Проте ані Петряку, ані Коваленку не вдалося відзначитися у воротах суперників. Господарі також хотіли забити, але на останньому рубежі надійну гру демонстрував Бущан. Після обміну небезпечними моментами команди трохи заспокоїлися, перевівши гру в центр поля. В результаті - нулі на табло після першого тайму.

 

На відміну від першої половини гри, у другому таймі команди діяли значно обережніше і жорсткіше, свідченням чого стало відразу два вилучення. На 65-й хвилині, отримавши другу жовту картку, червоне світло перед собою побачив Бурда, а на 88-й - Велкоскі, тож гру обидві команди завершували з 20 футболістами на полі. Ключовий момент трапився вже у компенсований арбітром час. На 93-й хвилині єдиний м’яч у цій зустрічі забив Радеску, який і приніс перемогу своїй команді у цьому матчі.

 

Відбір Євро-2017

 

Македонія U-21 - Україна U-21 - 1:0

 

Гол: Радеску (90 + 3)

 

Македонія: Алексовскі - Зайков, Велкоскі, Мураті, Барді (Муслім, 90 + 2), Ніколов, Денковскі (Мустафа, 75), Демір, Радеску, Аврамовскі (Петковскі, 67), Маркоскі

 

Україна: Бущан - Дуць, Бурда, Мірошниченко, Соболь, Мішньов, Блізніченко (Азацький, 67), Юрченко, Петряк, Коваленко (Чачуа, 59), Беседін (Хльобас, 46)

 

Попередження: Велкоскі (20), Ніколов (21), Мураті (24) - Бурда (53)

 

Вилучення: Велкоскі (88, друге попередження) - Бурда (65, друге попередження)

Джерело: ффу

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Збірні | Переглядів: 389
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.