02.05.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Серпень » 21 » Збірна України U-18: нічия і поразка у серії пенальті з Угорщиною
                                                  Просмотр товара
14:16
Збірна України U-18: нічия і поразка у серії пенальті з Угорщиною

У середу, 19 серпня, юнацька збірна України U-18 провела свій другий матч на турнірі Вацлава Єжика, який проходить у Чехії. Цього разу «синьо-жовті», поступаючись у ході зустрічі з командою Угорщини, змогли зрівняти рахунок, але не змогли заробити додаткове очко, поступившись у серії післяматчевих пенальті.

 

На поєдинок з угорцями у розпорядженні наставника юнацької збірної України Володимира Циткіна залишилось лише 12 польових гравців та один воротар, які за день до цього провели непростий матч з командою Японії. У той же час тренер збірної Угорщини, яка напередодні з рахунком 0:2 поступилася Чехії, мав у розпорядження на вісім футболістів більше, тож не дивно, що початок зустрічі цілком і повністю залишився за суперниками «синьо-жовтих». Лише за 17 хвилин матчу угорці встигли двічі засмутити Ярослава Герасименка, і створити ще декілька небезпечних моментів, які, на щастя, не були реалізовані.

 

Проте українці змогли проявити характер, доволі швидко один м’яч відіграли, та декілька разів були близькі до того, щоб ще у першому таймі рахунок зрівняти. Після перерви підопічні Циткіна заграли ще агресивніше, на 53-й хвилині все ж таки відновили паритет, та навіть мали можливість здобути перемогу. Хоча й опоненти, варто зазначити, також час від часу відповідали гострими атаками.

 

Варто також зазначити, що з часом гра набула доволі жорсткого характеру. Наші футболісти неодноразово опинялися на газоні і потребували допомоги лікарів, після якої, зціпивши зуби, повертались на поле, оскільки на лаві запасних залишався лише один гравець. Тож частина футболістів догравали матч виключно на морально-вольових якостях.

 

У підсумку зустріч так і завершилась з рахунком 2:2. Згідно регламенту, у випадку нічиєї команди мали виконати серії післяматчевих пенальті, переможець якої здобував додаткове очко. Вирішальним у ній став сейв угорського голкіпера після першого ж удару гравця збірної України. Решта ж підходів до 11-метрової позначки у виконанні всіх футболістів були вдалими.

 

Сьогодні на турнірі день відпочинку, який так необхідний «синьо-жовтим». А завтра вони зіграють останній матч групового турніру з Чехією, яка розгромила японців – 4:1.

 

Угорщина U-18 – Україна U-18 - 2:2 (по пен. – 3:2)

 

Голи в України: Русин (23), Алібеков (53)

 

Україна: Герасименко - Бондар, Величенко, Корохов, Гудзь, Дубінчак, Завінський (Вантух, 58), Козак, Алібеков, Антонюк (Марушка, 87), Русин

 

Джерело: ФФУ

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Збірні | Переглядів: 366
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.