29.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Серпень » 19 » Збірна України U-18 стартувала на турнірі Вацлава Єжика
                                                  Просмотр товара
13:50
Збірна України U-18 стартувала на турнірі Вацлава Єжика

Юнацька збірна України, складена з гравців 1998 року народження, провела перший матч на традиційному турнірі Вацлава Єжика, який проходить у Чехії. У стартовому матчі підопічні Волидмира Циткіна поступилися японцям, пропустивши по одному м’ячу на самому початку зустрічі і перед її завершенням.

 

Вже зараз можна сказати, що турнір виявиться непростим для української команди. До Чехії Володимир Циткін через певні причини зміг взяти лише 16 гравців, один з яких перед стартовою грою отримав пошкодження і зможе допомогти збірній лише в останніх матчах. Вже у ході зустрічі з японцями травми отримали ще два гравці, причому голкіпера, Вадима Шевчука, довелося відправляти до лікарні. А коли на лаві запасних вже не залишилось гравців, одному з наших футболістів довелося закінчувати зустріч із перебинтованою головою.

 

До усіх цих негараздів додався ще і результат стартової гри. Збірній Японії на 3-й хвилині вдалося забити швидкий м’яч, тоді як українці, не зважаючи на достатню кількість моментів, відзначитися все ніяк не могли. Шанси не просто зрівняти рахунок, а й вийти уперед, «синьо-жовті» мали як у першому, так і у другому таймах, але у підсумку все закінчилось голом японців на 84-й хвилині після розіграшу стандартного положення – 0:2.

 

У іншому матчі групи «А» збірна Чехії з аналогічним рахунком переграла однолітків з Угорщини. І сьогодні саме проти угорців підопічні Володимира Циткіна проведуть свій наступний матч на турнірі.

 

Японія U-18 – Україна U-18 – 2:0

 

Україна: Шевчук (Герасименко, 66) - Бондар, Гудзь, Корохов, Марушка (Антонюк, 46), Дубінчак, Калюжний (Величенко, 25), Козак, Алібеков, Вантух (Завінський, 72), Русин

Джерело: ФФУ

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Збірні | Переглядів: 404
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.