17.04.2024     
 
      
  


Премьер лига

Первая лига

Вторая лига

Головна » 2015 » Червень » 9 » Збірна України U-19 дізналася суперників на Євро-2015
                                                  Просмотр товара
17:57
Збірна України U-19 дізналася суперників на Євро-2015

Сьогодні, 9 червня, у грецькому містечку Катерині відбулося жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи 2015 року серед юнаків до 19 років.

Урочисту церемонію жеребкування провели колишній гравецьзбірної Греції Йоргос Карагуніс і голова Комітету УЄФА з дитячо-юнацького та аматорського футболу Джим Бойс.

Кульки з вісімкою кращих збірних Європи – Грецією, Німеччиною, Іспанією, Францією, Росією, Україною, Нідерландами та Австрією - були розбиті на два квартети. Згідно з Регламентом турніру, по дві кращі збірні з кожної групи вийдуть до півфіналів змагань.

У підсумку, до групи "А" потрапили збірні Греції, України, Австрії та Франції. Натомість, у квартеті "B" зустрінуться команди Німеччини, Іспанії, Нідерландів, Росії.

Матчі групи "А" відбудуться 6, 9 та 12 липня, а поєдинки групи "B" будуть зіграні 7, 10 та 13 липня. Усі ігри фінального турніру грецького Євро проходитимуть у трьох містах – Катерині, Ларіссі та Верії. Півфінали континентальної першості відбудуться 16 липня, а вирішальний матч пройде за три дні у Катерині.

| Рейтинг: 0.0/0
Категорія: Збірні | Переглядів: 415
Всього коментарів: 0
avatar
          Rabota UA В фейсбуке Мы в контакте Lamoda UA Skidka UA
Реклама на сайте

 

2024-2015 uk-football.at©

При цитуванні і використанні

будь-яких матеріалів в Інтернеті

відкриті для пошукових систем

гіперпосилання на "Український футбол.at"

обов’язкові.